Mirë se vini në Kamping Kranea

Camping Kranea Beach është një nga plazhet më të bukura në jugperëndim të Shqipërisë, ndodhet në një vend ideal, diku 75 km në jug të qytetit të Vlorës, rreth 30 kilometra nga mali Llogaras në jug, pranë Butrintit të lashtë rreth 60 km në veri dhe 15 km larg nga kalaja e Ali Pashës në Porto Palermo.

Camping Kranea Beach ofron të gjitha lehtësitë që ju duhet për të pushuar dhe kjo ndodh për shkak se hne punojm gjatë gjithë vitit vitit për një kamping të pastër dhe me shumë gjelbërim. Pemë dekorative dhe peme ullinjsh pëerdoren si çadrat nga natyra për pushuesit.

Ky plazh është një nga më pastrat dhe më të bukurat në jugperëndim të Shqipërisë.

Restoranti & bar i kampingut është një nga mënyat më e mira që një mund të zgjidhni për t’u çlodhur dhe për të hequr stresin e përditshëm. Gjithashtu ofron të gjitha lehtësitë dhe nevojat që pushuesit tanë duhet të kenë, gatimi është shumë i shijshëm dhe absolutisht të gjitha ofrohen me çmime shumë të arsyeshme.

Plazhi është shumë i bukur, i cili është më shumë se 1500 metra i gjatë dhe 50 metra i gjerë, kampingu jonë është i vendosur mbi këtë plazh. Kombinimi i Camping Kranea Beach me rërën e bardhë dhe me ujin e detit të kristaltë do të ju jap qetësin që ju kërkoni në pushimet tuaja.

 

Duke u integruar në sistemin mbi shuarjen në ambient të zjarrit ka bërë kampingun Kranea më të sigurtë.